Het mooiste wat je kunt worden is jezelf - Dagtraining

333111333

Dagtraining

Ben jij je bewust van je belangrijkste karaktereigenschappen, aangeboren talenten, persoonlijke behoeftes en de uitdagingen op je levenspad? Met een eenvoudige methode aan de hand van je geboortegetal kun jij de regie pakken over jouw leven en je relaties? Heb jij het gevoel dat jij je in je leven te veel laat leiden door wat anderen denken of vinden? Of word je belemmerd door je eigen emoties en gedachten?  Vind je het moeilijk om grenzen te stellen en keuzes te maken? 

Wat je blauwdruk je laten weten en hoe hiermee kunt werken leer je in deze dagtraining. En dat niet alleen voor de karaktereigenschappen van jezelf, je begrijpt je wat de diepere essentie is en dan kun je ook anderen om je heen beter begrijpen en zelfs helpen.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt verdiepende informatie over je blauwdruk;
  • We bespreken de elementen die de basis vormen van jouw persoonlijke blauwdruk;
  • Je krijgt inzicht op de invloed van je gezin van herkomst en relatie;
  • We gaan oefenen met het lezen en begrijpen van de elementen en hun invloed;
  • Je gaat voelen hoe je beter in balans kunt komen;
  • Zodat je steeds meer de leiding gaat nemen over jouw leven.

Voor wie?

Deze dagtraining is bedoeld voor iedereen die zichzelf en de mensen om zich heen beter wil begrijpen. 

Zaterdag 12 januari 2019

van 9:30 tot 16:30 uur
Inclusief, koffie, thee en een heerlijk lunch

Eénmalig aanbieding
vol = vol

 

€ 97

We ontmoeten je graag bij Infabriek – Tuinstraat 15 – 5427 PR Boekel

Krijg inzicht in je karaktereigenschappen en je talenten

Je trainers zijn

Door de Nine Star Ki vielen vele puzzelstukjes op zijn plek. Ik voelde de verbondenheid, de verbanden van de Nine Star Ki en mijn enthousiasme werd gewekt. Ik kreeg nog meer inzichten en duidelijkheid in mijzelf.

Nu dat ik dit toepas in mijn leven en in mijn werk als Energetisch Bewustzijnscoach, begrijp ik en kijk ik met andere ogen naar de ander en de relaties met betrekking tot mijzelf. Het opende nieuwe deuren, hoe mooi is dat!  Wat een verheldering, wat een inzichten kreeg en krijg ik hierdoor. Het bracht mij rust, blijheid en het niet meer zoekend zijnde naar dat ontbrekende puzzelstukje.

Mieke Gruijters 

Toen ik kennis maakte met de Nine Star Ki was het voor mij gelijk duidelijk hoe ik handelde. Het opende deuren, ik zag de verbinding met de Tarot en ging anders kijken naar  relaties en samenwerkingen. Ik werd gevraagd door grote bedrijven en venootschappen om op basis van de NIne Star Ki,  de samenwerking te analyseren en  advies te geven hoe bouw je een succesvol team. Ik richte met Janske van Eersel, psycholoog en onderzoeker en Kirsten Boersma de de cooperatieve verening Universeel Ondernemen op, de basis is de Nine Star Ki.”

Petra van Haandel

 

Wat anderen zeggen

De Nine Star Ki heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, waar mijn talenten liggen en wanneer ik in mijn valkuilen stap. Ik herken en begrijp mijn manier van reageren in persoonlijke en zakelijke relaties. Ik begrijp mezelf en mijn meerwaarde voor de ander, dat is goud waard. De Nine Star Ki heeft mij op veel gebieden inzicht en vreugde en ook rust gegeven. De Nine Star Ki heeft me geholpen mijn talenten te omarmen, in plaats van me er tegen te verzetten. Ik koester mijn leiderschap, mijn gevoel voor verantwoordelijkheid, mijn ambitie en behoefte aan zorgvuldigheid en perfectie. Ik hoef mezelf niet langer thuis te laten, uit angst te overheersen. Ik verzet me niet langer tegen wie ik ben. Ik heb het inzicht gekregen dat ik ben blij mag zijn met mezelf, en dat ik voor mezelf en voor anderen op m’n best ben als ik mijn natuurlijk kracht omarm.    Annelies Wiersma

Logo SI

Leef je droom!


Vraag & Antwoord

Wij ontvangen je graag bij:

Infabriek
Tuinstraat 15
5427 PR Boekel

Er is voldoende parkeergelegenheid

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Leef je droom!